Projecten en Activiteiten van stichting MOWAD

BEL : +31(0)648915591

Onze Projecten en Activiteiten

huiswerkbegeleiding

kinderen krijgen huiswerkbegeleiding en opmaat ondersteuning in het ontwikkeling van hun competenties en vaardigheden..

Samenwerking MOWAD en Hulpverleners 

INTERVISIE EN EVALUATIEBIJEENKOMSTEN 

Samenwerkingsproject tussen Stichting MOWAD vertrouwenspersonen en hulpverleners en professionals in Utrecht met als doel de Afrikaanse gemeenschap beter en effectiever te ondersteunen

Stichting MOWAD familie Ontmoetingen

Wij ondersteunen en faciliteren de Afrikaanse gemeenschap voor een inclusieve samenleving.

Familie Ontmoetingsdag, zaterdag 22 juli 2017

Op zaterdag 22 juli 2017 kwamen ouders en kinderen bij elkaar in het Griftsteede (Griftpark) in Utrecht. Kinderen gingen onder begeleiding knutselen, naar culturele verhalen luisteren en lekker met elkaar spelen. Ouders gingen met elkaar in gesprek en deden ook mee in de diverse activiteiten. Het was een heel leuke, gezellige en samenhorigheid ontmoetingsdag.

Samenwerking met Gemeente en maatschappelijke organisaties

Samenwerking met organisaties en instellingen om de Afrikaanse gemeenschap beter te stimuleren om meer deel te nemen in de sociale, economische en politieke miliou in Nederland. MOWAD Afrikaanse ervaar deskundigen gaan samenwerken met professionals van de Gemeente en maatschappelijke organisaties om de Afrikaanse gemeenschap beter te helpen.

Familie Ontmoetingsdag - 2016

Op zaterdag 10 december komen ouders en kinderen bij elkaar in het Griftstede (Griftpark) in Utrecht. Kinderen kunnen onder begeleiding kunstselen, naar verhalen luisteren, kinderen boerderij bezoeken, buitenspelen en samen eten.Ouders kunnen mee doen met de kinderen of gezellig met elkaar praten en elkaar leren kennen.

Jouw Stem Telt - 2017

Op woensdag 15 maart 2017 zijn de Tweede Kamer verkiezingen. Jouw stem is belangrijke dan ooit. Wil jij een betere toekomst voor jezelf en jouw kinderen? En wil je verandering in Nederland? GA DAN STEMMEN. Wil jij meer weten over belangrijke onderwerpen zoals onderwijs, zorg, werkgelegenheid, ondernemen of integratie kom dan op zondag 12 maart 2017. MOWAD neemt alle programma's met je door.

MOWAD MEET-UP 2016

Elke laatste vrijdag in de maand bieden wij persoonlijke advies, ondersteuning, trainingen en begeleiding, advies over opvoeding en onderwijs en maatschappelijke informatie. Voor wie: Jongeren en jonge gezinnen Wanneer: Elke laatste vrijdag van de maand Tijd: 18:00-22:00uur Plaats: Buurthuis De Leeuw, Samuel van Houtenstraat 1, 3515 EA, Utrecht. Voor meer informatie: 06-48915591 of stuur een mail info@mowad.nl